Είμαστε στη διάθεση σας
για τη καλύτερη παροχή υπηρεσιών

Η εταιρεία μας, έχοντας μεγάλη και πολύχρονη εμπειρία, μελετά, σχεδιάζει, κατασκευάζει και διαχειρίζεται απλές και ειδικές κατασκευές, συνδυάζοντας διαφορετικά υλικά όπως αλουμίνιο, γυαλί, ξύλο, και πολυκαρβονικά υλικά.

Αναλύουμε προσεκτικά τις ανάγκες σας

Με γνώμονα την όσο το δυνατόν καλύτερη ποιότητα εργασιών, επιλέγουμε υλικά με υψηλές προδιαγραφές, που θα καλύψουν τις ανάγκες των εργασιών, και με το χαμηλότερο κόστος για τη τσέπη σας


Παρέχουμε αξιόπιστες προτάσεις και λύσεις

Είμαστε πολλά χρόνια στο χώρο των κατασκευών αλουμινίου και γνωρίζουμε τις πολύ καλά τις ανάγκες και απαιτήσεις ενός τέτοιου έργου, είτε μικρό είτε σε μεγάλη κλίμακα.

Τεχνογνωσία, οργάνωση και πιστοποίηση εργασιών και υλικών

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας στείλουμε μια ολοκληρωμένη προσφορά

Επικοινωνήστε μαζι μας τηλεφωνικά ή μέσω της ιστοσελίδας μας, για να σας στείλουμε την οικονομική προσφορά που σας ταιριάζει.

Ζητήσετε τώρα μια προσφορά έργου

1

Έρευνα αγοράς

Κάνοντας έρευνα αγοράς, φτιάξτε μια λίστα με τις εργασίες που σας ενδιαφέρουν και σημειώστε τυχόν διαστάσεις του χώρου που έχετε μετρήσει για να γίνει μια πρώτη εκτίμηση.
2

Επικοινωνία

Επικοινωνήστε μαζι μας τηλεφωνικά για να δηλώσετε το ενδιαφέρον σας. Θα κανονίσουμε μια επίσκεψη στο χώρο σας για να συζητήσουμε τις εργασίες και να μετρήσουμε.
3

Προσφορά

Θα καταγράψουμε τις ανάγκες του έργου και των απαραίτητων υλικών. Κατόπιν θα σας στείλουμε μια προσφορά με το σύνολο των εργασιών και το κόστος.
4

Πρόγραμμα

Κατόπιν συμφωνίας, θα προχωρήσουμε στον προγραμματισμό των εργασιών που σας ενδιαφέρουν , την αγορά των υλικών και την εκτέλεση του έργου.